350 gr. Mel
300 gr. Sukker 4 tsk. Bagepulver
1½ tsk. Vaniljesukker
70 gr. Smør
2½ dl. Mælk
4 æg
Pisk æg med sukker. Tilsæt smeltet smør. De tørre ingredienser blandes og sigtes. Herefter kommes det i skiftevis med mælken. Kommes i forme og bages midt i ovnen ved 200 gr. i 12 – 15 min. eller til de er gennembagte og gyldne.
Ganske lidt citronsaft
5 – 6 blade husblas
½ l. piskefløde
Sæt husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Blend boysenbærmarmeladen og kom den i en gryde. Varm op til kogepunktet. Tilsæt under omrøring den opblødte husblas. Vær sikker på, at husblassen er helt udrørt i mosen. Tilsæt få dråber citronsaft. Hæld i en skål til afkøling.
Når frugtmosen er afkølet og begyndt at stivne lidt, piskes fløden til skum.. Herefter vendes frugten i. Tildækkes med husholdningsfilm helt nede ved moussen og op ad siderne på skålen. Stilles på køl indtil servering.
Pynt
av i forvejen roser af fondant. Man kan bruge forskellige udstikker til dette eller man kan lave dem ved at trille en (mange) lille kugle, rulle den flad sådan at du laver den mere flad i den ene side, herefter sættes hver rosenblad omkring en lille kegle, forskudt for hinanden. Forsæt til rosen har den størrelse du ønsker. Tip: sæt en tandstik i keglen imens du laver rosen, så er der mere hold på den. Lav blade af fondant. Pynt lige inden servering.
2 comments:
Hvor ser de bare mums ud !!!
Hyggehygge
Marianne
Kære Marianne.
Det er lige det de er. Mums ;)Kan varmt anbefale dem.
Kh Susanne
Post a Comment