Det er dobbelt chokoladekage i bund og top, en mellem bund i drømmekage-kage og fyldet er jordbærmousse. "smurt op" med islandsk smørcreme og overtrukket med 50/50. Man kan tydeligt se, at opsmørringen gik helt i fisk. Jeg havde simpelthen beregnet helt forkert både iforhold til mængden af smørcreme og tiden.....
Smagte super... Designet er tyv stjålet.... ingen nævnte, ingen glemte....
Vi fik også nogle helt almindelige lækre cupcakes. Dobbelt chokolade muffiens med Lys chokolade ganache på og drysset med guld
Der var faktisk også verdens lækerste jodrbærtærte, men den var hverken pyntet eller drysset med glimmer eller noget, så den fik jeg ikke lige taget et foto af... men den smagte vildt godt ....
6 comments:
Den er da super skøn, tøset og sommerlig - jeg kan ikke se, der er gået noget galt:-)
Hej Tante sød, Nej den er fin og dejlig som den er... bare lidt træls, at det opsmøring driller mig SÅ meget...
Jeg synes den "jordbærkage " ser vildt fin og frisk ud !
Og muffin´sne ser vildt mums ud !!!
Hyggehygge
Marianne
mmhhh.. den kage smagte bare dejligt og mega flotte jordbær på, nåede desværre ikke at smage cup cakesne fordi jeg også spise jordbærtærte :P <3
Har set flere steder at du bruger betegnelsen "overtrukket med 50/50", 50/50 af hvad..? Hilsen Kathrine.
Hej Kathrine.
50/50 betyder, at overtrækket består af 50 procent fondant og 50 procent overtræksmarcipan som så æltes sammen. Derved får man stadig marcipansmagen men også fondantens kvalitet til overtræk. Man kan fint indfarve det, men man skal være opmærksom på, at det ikke bliver lige så "rent" og klart i farven, som når man indfarver fondant alene. Men efter min mening, så smager det meget bedre..
Mvh Susanne
Post a Comment