About Me

Hej og velkommen til Mit Kage Eventyr Jeg hedder Susanne og jeg har fundet mig et helt nyt eventyr. Kager!! Det startede med at jeg ville lave nogle falske Cup Cakes. De skulle bare stå og pynte lidt. Tag et kig og efterlad gerne en kommentar, både ris og ros, det er det vi lærer af.....

Abut me

Hi and welcome to My Cake Fairytale. My name is Susanne and I have found me a whole new fairytale. Cakes!!It startet when I wantet to make some Fake Cupcakes. It was just for fun and to decorate my home.. Please take a look and take the time to post a comment, which is what we learn of…

Thursday, July 21, 2011

Dragekage til 2C.

Denne kage er til en kagekonkurrence i min søns klasse. Klassen holdt afslutning, da deres årgang bliver fordelt på to klasser i stedet for 3 klasser.  Den var godt nok sjov at lave. ..
Der er ca 10 kg. kage... det er chokoladebunde, lysebunde, mokkacreme, boysenbærmousse, chokoladesmørcreme, mere mousse.... overtrukket med 50/50.. Hovedet er i RKT... (så godt at arbejde med.. Gummihansker kan helt sikkert anbefales...) og ja, det der blot skulle have været en lille grøn drage, blev så en grøn drage på en klippe...

Selve dragenkroppen er lyse og mørke bunde lagt sammen med chokoladesmørcreme. Måtte komme det i fryseren da jeg var lidt tidspresset... det fungerede godt. Skar til så jeg synes den havde en ok krop... smurte op med IMBC og på frys igen.. Selve halen er cakepopsdej... og hoved er RKT. Benene som jeg til næste gang vil bruge noget mere tid på, er blot marcipan/fondant. Jeg havde bare ikke mere tid, så de blev som de blev.. Wink




Vandt ikke kagekonkurrencen, det gjorde kyskagen.


Vi håber, at vi kan videreføre det gode sammenhold i den nye klasse - både iblandt børn men også iblandt de voksne. Vi havde en rigtig dejlig afslutning på et RIGTIGT dejligt forløb i C-klassen..


This cake is for a cakecompetition in my sons class in school. The cake weighs about 10 kg!! It is chocolatecake, vanillacake, mokkamousse, boysenberrymousse, chocolatebuttercreme. The head is in RKT and the tail is cakepops base..  It is all covered whit marcipan/fondant 50/50
Did't win the cakecompetition. The winner was the kisscake.

8 comments:

Camilla (Himmelske Kager) said...

Skøn skøn drage :-) Den er rigtig flot.

Kageunivers said...

Hvor er det en skøn og stor kage du har lavet. Synd du ikke vandt, den er såå flot!!! :o))

Sofie said...

Skøn, skøn drage. Jeg har jo svært ved og forstå den ikke vandt:0)
Jeg ahr lige lavet min første kage i fondant, en stor gul ost med små sultne mus:0) Super sjovt og det er bestemt ikke den sidste.
Dejlig blog du har, som jeg glæder mig til og følge, jeg har puttet dig på min blogliste;0)

Susanne said...

Camilla @ Tusind tak skal du have ;)

Kageunivers @ Tusind tak skal du have, Det gør nu ikke så meget at jeg ikke vandt. Det var jo blot en hyggedag i 2C. ;)

Sofie @ Veklommen til og tusind tak skal du have. Og Tillykke med din første kage, sender straks en "advarsel". Pas på, du bliver helt bidt af det... Det er bare en skøn skøn hobby.. ;)

Godte said...

Den er SÅ skøn!! Virkelig god og "naturtro"!
Altså så naturtro en drage nu kan være :-D

Og jeg siger det ligeud - det er latterligt og jantelov, så det basker, at du ikke vandt!

Susanne said...

Hej Godte - TAK skal du have. ;) ♥

P o p u p s said...

hvad er RKT og IMBC?

Susanne said...

Hej Popups

RKT er Rice Krispiet Treat (RKT).. Du ved det der pif, paf, puf morgenmad... Man bruger det til f.eks. større dele på en figur, da det ikke vejer så meget. Alt efter hvad det skal være, kan man så smørre det op, når det er formet med smørcreme, modeleringschokolade eller lign.

Jeg ligger en opskrift ud..

IMBC er en hvid smørcreme lavet på æggehvider. Italian Meringue Butter Cream = IMBC

Ligger en opskrift ud på IMBC..

Jeg foretrækker nu den Islandske smørcreme :) Både i smagen og til at arbejde med. Den er med æggeblommer og chokolade..

Ligger også en opskrift ud på dette..

Mvh Susanne