About Me

Hej og velkommen til Mit Kage Eventyr Jeg hedder Susanne og jeg har fundet mig et helt nyt eventyr. Kager!! Det startede med at jeg ville lave nogle falske Cup Cakes. De skulle bare stå og pynte lidt. Tag et kig og efterlad gerne en kommentar, både ris og ros, det er det vi lærer af.....

Abut me

Hi and welcome to My Cake Fairytale. My name is Susanne and I have found me a whole new fairytale. Cakes!!It startet when I wantet to make some Fake Cupcakes. It was just for fun and to decorate my home.. Please take a look and take the time to post a comment, which is what we learn of…

Monday, July 4, 2011

Barbiekage til pigefødselsdag

Min skønne datter har fødselsdag. 7 år bliver hun. Hun ønskede sig en Barbiekage og det fik hun. Trunte har bestemt sammensætningen af kagen. Det er drømmekage kage med lys ganache og jordbærmousse. Smurt op med islandsk. Uhmmm det smagte godt.

Pigerne spise kjolen og da forældrene kom for at hente, var der masser af kage tilbage, så det blev en rigtig hyggeeftermiddag, med kaffe, kage og snak.

Det er godt nok svært med både marcipan og fondant når det er varmt. Det svedte og var nærmest ikke til at styre. Så blev jeg den erfaring rigere ;)
Skæv og bulet er hun også, men hun er fin, sød og dejlig.

6 comments:

Kageleg said...

Så fin hun er! Jeg er helt vild med ryggen :)

Sus said...

Hej Kageleg. Tusind tak skal du have. ;)

Kager skal der til said...

Tillykke med hende !

Og hvor kagen bare dejlig piget !!! Men ja.. kager når det er varmt kan være noget gøjemøj at arbejde med hihihi

Hyggehygge
Marianne

Susanne said...

Marianne - Tak skal du have. ;)

Misbah said...

hej Susanne tilykke med din datter. Masser dejlige detaljer på den Barbie :)

Susanne said...

Hej Misbah

Tak dka du have ;)