About Me

Hej og velkommen til Mit Kage Eventyr Jeg hedder Susanne og jeg har fundet mig et helt nyt eventyr. Kager!! Det startede med at jeg ville lave nogle falske Cup Cakes. De skulle bare stå og pynte lidt. Tag et kig og efterlad gerne en kommentar, både ris og ros, det er det vi lærer af.....

Abut me

Hi and welcome to My Cake Fairytale. My name is Susanne and I have found me a whole new fairytale. Cakes!!It startet when I wantet to make some Fake Cupcakes. It was just for fun and to decorate my home.. Please take a look and take the time to post a comment, which is what we learn of…

Saturday, September 3, 2011

Islandsk Smørcreme

Islandsk chokolade smørcreme
4 past. æggeblommer
60 gr. flormelis
100 gr. blødt smør
100 gr. smeltet, mørk chokolade


Æggeblommerne røres godt med flormelis. Smør og den smeltede chokolade blandes i massen.

2 comments:

kathrine said...

Det kan godt være jeg spørg dumt - men pisker du det hele sammen (piskeris) eller rører du det bare sammen med en ske !?

Susanne said...

Hej Kathrine

Ingen spørgsmål er dumme!!

Jeg pisker det, men er sikker på, at man snilt kan røre det med en ske.

Først sætter jeg chokolade til smeltning over vandbad. Så pisker jeg flormelis og past.æggeblommer. Så kommer jeg det MEGET bløde smør i og når chokoladen er smeltet kommer jeg den i og pisker igen. Og når jeg skriver pisker, mener jeg IKKE at jeg pisker det som at piske flødeskum, men "rører" det sammen til det er samlet, hvis du forstår hvad jeg mener?? Altså rør det sammen med piskeriset ;)