About Me

Hej og velkommen til Mit Kage Eventyr Jeg hedder Susanne og jeg har fundet mig et helt nyt eventyr. Kager!! Det startede med at jeg ville lave nogle falske Cup Cakes. De skulle bare stå og pynte lidt. Tag et kig og efterlad gerne en kommentar, både ris og ros, det er det vi lærer af.....

Abut me

Hi and welcome to My Cake Fairytale. My name is Susanne and I have found me a whole new fairytale. Cakes!!It startet when I wantet to make some Fake Cupcakes. It was just for fun and to decorate my home.. Please take a look and take the time to post a comment, which is what we learn of…

Saturday, September 3, 2011

IMBC

Warren Brown’s Italian Meringue Butter Cream

5 æggehvider
300 gr. sukker
0,7 dl. vand
500 gr. blødt, usaltet, smør


Hviderne piskes stive med en fjerdedel af sukkeret (ca. 75 g.). Mens maskinen pisker blander man resten af sukkeret med vandet i en lille gryde og koger lagen op til suk-keret er helt smeltet.
Sukkerlagen tilsættes langsomt og i en tynd stråle marengsen, mens maskinen pisker med mediumfart. Herefter sættes maskinen til at piske for fuld knald til skålen igen er blevet kold ved berøring udenpå ved bunden... (det tager 15 min. – ½ time!)
Igen skrues maskinen ned på halv kraft og herefter tilsætter smørret i klumper lidt efter lidt. Nu sættes maskinen igen på fuld kraft og der piskes til blandingen bliver silkeblød og glat, og kan holde en top.. (den skiller undervejs, men bare roligt den samles igen!)

Til sidst kan man efter smag tilsætte 1 tsk. essens efter eget valg (jeg foretrækker orange, lemon, vanilje eller lavendel).

No comments: