Så blev det tid til den sidste føds'dagskage i denne omgang. Tema'et blev havet og øverste lag er lagkagebunde med blåbærmousse og nederset lag er lagkagebunde med vanijecreme og hindbærmousse. Den er smurt op med islandsk smørcreme og overtrukket med marcipan/fondant i 50/50. Jeg havde en skøn formiddag sammen med Kageprinsessen, hvor vi lavede fisk og skaller.. Så så hygsomt. Og tak for hjælpen og lån af moulds.
Stort tillykke med de 10 år Victor
6 comments:
Hvor er den flot og sikke skønne glade farver.
Den er rigtig flot og man bliver i godt humør af at kigge på den ! Mange fine detaljer !
Hyggehygge
Marianne
Hvor er den bare FLOT!
Må jeg spørge hvad du mener med 50/50 Marcipan/fondand, kan man blande dem sammen eller hvordan mener du?
Er alle dyrene (fisk, blæksprutter) lavet i forme som man kan købe i butikkerne?
Hej med jer..
Tusind tak skal I have.
Deirde-Ann, med 50/50 mener jeg, at jeg laver en overtræksmarcipan
og herefter ælter jeg ca. lige så meget fondant sammen med det. Det smager efter min mening meget bedre end ren fondant og det er meget nemmere at arbejde med end ren overtræksmarcipan eller ren marcipan..
Jeg ruller det ud imellem 2 stykker klar voksdug og bruger ikke noget flormelis eller noget andet når jeg ruller det.
Fisk, blæksprutten og skaller er alle lavet i siliconeforme. Nogle er first impressions og de andre kan jeg ikke huske hvad hedder...
Opskrift på overtræksmarcipan..
(500 gr. marcipan, 250-300 gr. flormelis og 50 gr. glukose, æltes/røres sammen, hviler lige lidt efterfølgende)
Skriv endelig igen, hvis det ikke er klart, hvad jeg mener.
Susanne
Super flot kage, mange flotte detaljer og skønne farver
Tak skal du have Eva ;)
Post a Comment